Oktatóink

Egyházi Gábor
Egyházi Gáborkettlebell, GFM, Kaatsu, rehabilitáció, privát edzések
Oktatás típusa: csoportos és privát, valamint SFG vizsgára felkészítés

Bemutatkozás
A mozgás mindig is életem meghatározó része volt. 1999. óta foglalkozom masszírozással és bioenergetikával. 2009-ben ismerkedtem meg a kettlebell-el, melyet rehabilitációs gyakorlatokként munkám, a gyógymasszírozás során remekül tudok hasznosítani. Elvégeztem az RKC, később SFG instruktori, Kinesiology Tape, SMR, FMS 1-2, Macebell kurzusokat és Kaatsu specialista is lettem.

Edzői munkám során érdeklődésem egyre inkább a rehabilitáció felé fordult, így örömmel fogadtam a lehetőséget, Dr. Erbszt András megkeresését, hogy vegyek részt a "Gerinc fájdalom nélkül" nevű gerinc-rehabilitációs programban. A Doctorfit Gerincambulancián 2014. novembere óta rehabilitációs edzőként veszek részt a betegek mozgásminőségének javításában, illetve erejük-állóképességük fejlesztésében a kidolgozott protokoll alapján. Számos alkalommal volt lehetőségem megtapasztalni, hogy milyen nagyszerű dolog a páciensnek visszaadni a fájdalom nélküli mozgás örömét.

2016. januárjában vettem át a magyarországi Ground Force Method operációs vezetését, irányítását. Napjainkig több száz GFM instruktor vett részt képzéseinken, nem csak magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban is (Írország, Chile, Lengyelország, Románia). 2018. decembere óta, GFM Global instructor lettem.
Egyházi Böbe
Egyházi Böbekettlebell, GFM, Bodyrope, nyújtás-mobilizálás, privát edzések
Oktatás típusa: csoportos és privát

Bemutatkozás
A mozgás mindig fontos volt számomra, több sportágat is kipróbáltam már (atlétika, íjászat, taekwondo), majd 2009-ben megismerkedtem a kettlebell-el.
2012. óta tartok RKC, majd SFG instruktorként kettlebell, valamint Bodyrope és Ground Force Method szabad testsúlyos edzéseket férjemmel és Misi kollegámmal a Titan Kettlebell Klubban.

Alapelveink közé tartozik, hogy azokat, akik hozzánk járnak, tanítsuk meg JÓL mozogni. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatok HELYES és BIZTONSÁGOS kivitelezésére. Edzéseinkre jellemző a családias hangulat – a 16 évestől a 73 évesig minden korosztály képviselteti magát.

2016. óta tartja férjem a magyarországi Ground Force Method oktatói képzéseket, 2018. óta GFM National instruktorként segítek neki.
Michell Daoud
Michell Daoudkettlebell, GFM, Kaatsu, privát edzések
Oktatás típusa: csoportos és privát

Bemutatkozás
A kettlebellel 2011-ben ismerkedtem meg térdrehabilitációs és általános kondíció javítás céljából. Annyira megtetszett ez az egyszerű sporteszköz, hogy 2013. nyarán sikeresen letettem az SFG I instruktori diplomát. Az erő-állóképesség javítása mellett a kettlebell edzéseket előszeretettel alkalmazom a hát és térdrehabilitációs, illetve mozgásminőség javítás céljából. Elvégeztem a Ground Force Method instruktori képzéseket és KAATSU szakértői képzést is.

Edzéseimen bejelentkezés után egy személyes állapotfelmérés, illetve motivációs konzultáció keretében meghatározzuk együtt, hogy melyek azok a célok, amelyeket el kell érnünk.